..................

trying 2bsimsucb4

Tuesday, April 18, 2017

Bosan

Ada orang bila bosan dia main game...
Ada orang bila bosan dia tido...
Ada orang bila bosan dia main game lagi...
Ada orang bila bosan dia main game lagi dan lagi...
Ada orang bila bosan dia main game lagi dan lagi dan lagi dan lagi tanpa henti hingga terlelap dan bangun main game lagi dan lagi dan lagi dan lagi dan lagi mungkin sampai mati!

Aku bila bosan mungkin tido, mungkin main game, mungkin kemas rumah, mungkin lipat kain, mungkin buat kek, mungkin buat coklat berkekacang, mungkin upload post pasal bisnes kat FB, mungkin gi dok kat depan tengok tv, mungkin tengok criminal minds kat KODI, mungkin goreng Samosa Opah, mungkin buat air jus dari puri buah2an, mungkin cuci bilik air, mungkin sapu sampah dan aku memang tengah sangat bosan sebab aku boleh up post ni kat blog!!! 

Banyak juga sebenarnya yang boleh dibuat bila bosan... tambahan pulak ada banyak sebenarnya benda, perkara dan mereka di sekeliling kita.

Tapi kenapa ada orang hanya meilih satu perkara sahaja untuk dibuat tanpa mengira keadaan...nak makan, nak tidur, nak bawak kereta, nak menumpang kereta, nak shopping, nak berlibur di petang hari, nak naik lif, nak berak...hanya boleh main game ke?

bosan gile kut!!!

No comments:

Post a Comment